Catering

De horeca en catering is een zeer belangrijk onderdeel van het feest. Onder de catering wordt verstaan, alle externe partijen die zorg dragen aan het leveren van consumpties als eten en drinken.
Denk hierbij aan hapjes, een buffet en de drank. Vaak is bij de verhuur van een locatie de catering inbegrepen door de verhuurder. Is dit niet het geval dan moet je dit apart regelen. Er zijn tal van bedrijven te vinden die zich bezighouden met evenementen catering. Hou je een besloten feest dan kun je het beste een tap huren en de dranken bij de plaatselijke distributeur bestellen. De genodigde gasten kunnen dan het beste zelf voor het drinken zorgen. Wil je een commercieel feest houden, dan is het logisch dat de catering door externe wordt verzorgt zodat er ook goede service verleend kan worden.

Dranken en hapjes

Natuurlijk ligt het aan de aard van het feest of evenement hoe jij de catering wilt indelen. Wil jij iets speciaals als tapas? Of wil je een grotere en bredere keuze voor de bezoekers? Wil jij een lopend buffet of wil je de plaatselijke kebab turk op het feest terrein? Allemaal vragen die je ruim van tevoren hoort te beantwoorden aangezien het niet van de een op andere dag mogelijk is dit te regelen. Overleg met je team wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij jou evenement of feest past. Wanneer je op tijd begint met het vaststellen van de keuzes en het regelen van de catering heb je tevens de tijd om te onderhandelen over de prijzen.

Kerstfeestje organiseren en voorbereiden Kerstmis is de tijd van gezelligheid en elkaar waardering laten zien. En hoe kan dit nou beter da Meer info Datum & locatie Het is van uiterst belang om tijdig een datum en locatie vast te stellen voor het feest. Vooral w Meer info Na afloop van het feest Na afloop van het feest kan er begonnen worden met het poetsen en opruimen wanneer dit nog niet i Meer info Checklist evenementenplan Om je op weg te helpen bij het maken van een checklist die je kunt gebruiken bij je evenement heb Meer info