Catering

De horeca en catering is een zeer belangrijk onderdeel van het feest. Onder de catering wordt verstaan, alle externe partijen die zorg dragen aan het leveren van consumpties als eten en drinken.
Denk hierbij aan hapjes, een buffet en de drank. Vaak is bij de verhuur van een locatie de catering inbegrepen door de verhuurder. Is dit niet het geval dan moet je dit apart regelen. Er zijn tal van bedrijven te vinden die zich bezighouden met evenementen catering. Hou je een besloten feest dan kun je het beste een tap huren en de dranken bij de plaatselijke distributeur bestellen. De genodigde gasten kunnen dan het beste zelf voor het drinken zorgen. Wil je een commercieel feest houden, dan is het logisch dat de catering door externe wordt verzorgt zodat er ook goede service verleend kan worden.

Dranken en hapjes

Natuurlijk ligt het aan de aard van het feest of evenement hoe jij de catering wilt indelen. Wil jij iets speciaals als tapas? Of wil je een grotere en bredere keuze voor de bezoekers? Wil jij een lopend buffet of wil je de plaatselijke kebab turk op het feest terrein? Allemaal vragen die je ruim van tevoren hoort te beantwoorden aangezien het niet van de een op andere dag mogelijk is dit te regelen. Overleg met je team wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij jou evenement of feest past. Wanneer je op tijd begint met het vaststellen van de keuzes en het regelen van de catering heb je tevens de tijd om te onderhandelen over de prijzen.

Regel locatie en vergunningen Regel de locatie op tijd! Wanneer je een locatie wilt huren, laat dit dan op tijd weten. Voor je Meer info Flyers en drukwerk Wanneer je de huisstijl hebt vastgesteld en het iedereen tevreden is over het ontwerp dan kun je Meer info Bezoekers Het is belangrijk te weten wie de bezoekers van het feest gaan zijn om een idee te krijgen over d Meer info Voorbeelden evaluatieformulieren Om je op weg te helpen te denken over sterkten en zwakten die je te weten wilt komen vanuit inter Meer info