Het personeel

Een feestje geven is leuk maar er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zult denken.
Heb je er al over nagedacht hoe je het feestje of het evenement op rolletjes gaat laten lopen? Ervoor zorgen dat iedereen bediend wordt, dat er bepaalde taken verdeeld moeten worden onder mensen met en kwaliteiten, kennis en of contacten? Je raad het al! Hoe groter het feest, hoe meer mensen ingeschakeld dienen te worden om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Met het personeel bedoelen we iedereen die gratis of tegen betaling een dienst levert voor op het evenement of feest. Denk bijvoorbeeld aan de catering, de artiesten, de busmaatschappij, de vrijwilligers (als die er zijn) en iedereen die een bijdrage levert om het feest te laten slagen. Hoeveel personeel nodig is, ligt aan de aard en omvang van het feest. Hoe groter het feest, hoe meer personeel er nodig is. Wanneer het feest een verjaardag is of een ander besloten feest dan kun je het beste hulp vragen aan enkele goede vrienden of familieleden. Hou je echter een groter feest als een evenement dan kun je genoodzaakt zijn op zoek te gaan naar evenementen personeel. Werken op evenement is razend populaire onder jongeren. Met vaak als enige vergoeding een gratis entree voor na het voltooien of een kleine bijdrage is personeel voor een evenement snel te vinden voor een goede tegenprestatie. Wanneer je echt opzoek bent naar werkende jongeren, plaats dan ruim van tevoren advertenties online of in het plaatselijke dagblad.

Vrijwilligers

Een handige manier om voor goedkoop personeel te zorgen is om te werken met vrijwilligers.
Tegen en kleine, niet financiële vergoeding als een gratis entree ticket of gratis consumpties is het voor veel mensen aantrekkelijk om werk te verrichten tijdens het feest.

Datum & locatie Het is van uiterst belang om tijdig een datum en locatie vast te stellen voor het feest. Vooral w Meer info Flyers en drukwerk Wanneer je de huisstijl hebt vastgesteld en het iedereen tevreden is over het ontwerp dan kun je Meer info Voorbeelden evaluatieformulieren Om je op weg te helpen te denken over sterkten en zwakten die je te weten wilt komen vanuit inter Meer info Regel locatie en vergunningen Regel de locatie op tijd! Wanneer je een locatie wilt huren, laat dit dan op tijd weten. Voor je Meer info