Kerstfeestje organiseren en voorbereiden

Kerstmis is de tijd van gezelligheid en elkaar waardering laten zien. En hoe kan dit nou beter dan door een echt kerstfeest? Een kerstfeest is een prima idee om het jaar af te sluiten voor bedrijven. Ook zijn er door een feest allerlei mogelijkheden om nog eens flink uit te kunnen pakken. Wat deze mogelijkheden zijn? Dat gaan we zo vertellen!

Hoe pak je een kerstfeest aan

Bij een feest komt natuurlijk een hoop plannen bij kijken. Echter hebben wij voor u al alles uitgelicht. Lees dus rustig verder en  wij garanderen dat uw kerstfeest niet meer mis gaan! Natuurlijk is het leuk om dit feest een dresscode aan te houden. Een goede optie is 'chique'. Het is natuurlijk het afsluiten van het jaar voor het bedrijf, en hier mag wel een tintje gala bij zitten. Kleuren die gebruikt kunnen worden voor de aankleding zijn: zilver, zwart en wit. Hierdoor krijgt het feest een echte 'chique' uitstraling, waardoor de werknemers het nog lang zullen onthouden. Natuurlijk moet er ook gegeten en gedronken worden. Goede opties qua drank zijn champagne, wijn, bier en frisdrank. Op het gebied van catering doen kleine borrel hapjes het altijd goed! Hiervoor is dan ook een cateringbedrijf in te huren, die al het werk uit uw handen neemt.

Of het feestje slaagt, heeft vaak te maken met de muziek. De muziek moet door iedereen te waarderen zijn en ook nog eens sfeer in het feestje houden. Een leuk idee is om iedereen op het werk muziek in een lijst op Spotify te laten zetten. Hiervan bent u er zeker van dat ieders muziek smaak aan bod komt. Het negatieve aspect hier is dat de muziek van hop naar her gaat. Daarom is het een goed idee om een DJ in te huren voor het feest. Deze DJ's hebben vaak ervaring met kerstfeesten en weten muziek te draaien die de voetjes echt van de vloer krijgt.

Als bedrijf de stempel drukken op het feest

Het kerstfeest is het perfecte moment voor het bedrijf om zich even te laten horen. Het is een mooi moment om een speech te geven, en het aflopen jaar uit te lichten. Wat ging er goed? Wat ging er niet goed? Het is ook een prima moment om het volgende jaar in te lichten. Hierbij kunnen de werknemers op de hoogte gebracht worden wat zij kunnen verwachten aankomend jaar. Komen er bijvoorbeeld grote veranderingen?

Belonen met een kerstpakket

Het feest moet natuurlijk herinnert worden door de werknemers, want dit is hét feest van het jaar! De beste manier om dit te doen is af te sluiten met het overhandigen van mooie kerstpakketten aanbod van Kerstpakketten idee bijvoorbeeld. Zo laat u als bedrijf ook nog even de waardering zien aan de werknemers en gaan ze met een tevreden gevoel naar huis. Het laatste moment van het feest blijft overigens altijd goed hangen bij de feestgangers. Waar u het beste deze kerstpakketten kunt halen? Dat is bij Kerstpakketten Idee. Kerstpakketten Idee heeft met meer dan 700 kerstpakketten een zeer ruim assortiment. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld de kerstpakketten te krijgen in de thema kleuren van uw feest! En om het af te maken kunt u ook nog eens een persoonlijke kerstkaart in de kerstpakketten laten verpakken. Beter kan het niet.

Huisstijl en ontwerp De huisstijl en het ontwerp van je concept geeft de eerste impressie over het thema. Ieder feest Meer info Thema Na het vaststellen van de doelgroep en bezoekers van het feest kun je het thema gaan bedenken. Me Meer info Checklist evenementenplan Om je op weg te helpen bij het maken van een checklist die je kunt gebruiken bij je evenement heb Meer info Datum & locatie Het is van uiterst belang om tijdig een datum en locatie vast te stellen voor het feest. Vooral w Meer info