Over ons

Deze website is in het leven geroepen met als doel het verschaffen van de meest waardevolle informatie rondom het organiseren van een evenement of feest! Feesten zijn in grote getale overal te vinden. Of het nu gaat om een klein verjaardagsfeestje, een buurtfeest, een bruiloft of een heus evenement met dj's, bands, en grote artiesten, het maak allemaal niet uit. De principes van het organiseren zijn bijna in alle gevallen gelijk en hebben het doel te zorgen voor een leuke tijd.

Is het echt zo eenvoudig?

Hoewel men wel het een en ander over het organiseren van een feest zal weten is het vaak toch niet zo simpel als je in eerste instantie zal denken. Zo komen er bij het organiseren van een geslaagd feest of evenement veel zaken kijken die de bezoeker van het feest achter de schermen nooit zal ontdekken. Denk aan alle voorbereidingen vooraf, de keuze van het thema, de locatie, het samenwerken van een team en het afbouwen op zorgvuldige manier.

Vele vragen

Wie heeft de catering geregeld? Hoe duur mag het allemaal wel niet kosten? Hoe zorg je voor een goede communicatie naar doelgroep? Allemaal vragen die je kunt stellen bij het organiseren en plannen van een evenement. Belangrijk is bijvoorbeeld te weten wat je doelgroep is en waarom. Om dit te achterhalen kun je bijvoorbeeld gebruik maken van onderzoeksmodellen. Ook het draaiende houden van de activiteiten op het feest en de tijdsplanning zijn een groot onderdeel van de voorbereidingen die nodig zijn voor het laten slagen van een feest. Surf gerust rond op de website, vind de informatie waar je naar opzoek was en neem deze mee in jou ervaring naar het organiseren van een top feestje.

Kerstfeestje organiseren en voorbereiden Kerstmis is de tijd van gezelligheid en elkaar waardering laten zien. En hoe kan dit nou beter da Meer info Voorbeelden evaluatieformulieren Om je op weg te helpen te denken over sterkten en zwakten die je te weten wilt komen vanuit inter Meer info Flyers en drukwerk Wanneer je de huisstijl hebt vastgesteld en het iedereen tevreden is over het ontwerp dan kun je Meer info Artiesten en acts Het zoeken en boeken van de juiste artiesten moet je pas gaan doen als je precies weet hoe het fe Meer info